Newport Andorra

Descripció: Descobreix el nostre catàleg de Figures, Marxandatge i de Pòsters dels teus animis, mànigues, sèries, etc.! Treballem amb les millors importacions i amb totes les llicències per oferir-te el millor a Newport Andorra! Treballem cada dia per seguir sent la millor botiga especialitzada en figures. Per aquest motiu t'ajudem a mantenir la teva col·lecció actualitzada amb figures Originals. Si t'agrada l'Anime, Marvel, o altres sèries / pel·lícules i col·lecciones Figures, aquesta és la teva web! En Newport Andorra entenem les teves necessitats i t'ajudarem a trobar les Figures que tant has estimat. Aquí trobaràs tot el que sempre has somiat!

Informació

Preu:
Lloc: Av. Carlemany, 51 AD700 Escaldes-Engordany, ESCALDES ENGORDANY, Andorra, Andorra (AD700)

Info contacte

Empresa: NEWPORT ANDORRA
Web: https://newportandorra.com
Email: newport51@hotmail.com
Telèfon: +376 867548

Sastreria i sabateria Sport

Descripció: Sastreria Sport ha aconseguit mantenir el seu nivell de qualitat al llarg de dècades gràcies al seu apreciat taller de costura, ja que tots els arranjaments es fan entre 24 i 48h. Sempre han treballat amb les millors marques europees, fet que permet oferir-te peces exclusives d’Scabal, Pierre Cardin, Mabrun, Geox, Seidensticker, M.E.N.S, Digel, Carl Gross, Ted Lapidus, Milestone, Eminence i Torre.

Informació

Preu:
Lloc: Av. Carlemany, 26 AD700 Escaldes-Engordany, ESCALDES ENGORDANY, Andorra, Andorra (AD700)

Info contacte

Empresa: SASTRERIA I SABATERIA SPORT
Web:
Email: sastreriasport@andorra.ad
Telèfon: +376 820 986

Adrimar

Descripció: El Centre Terapèutic Adrimar va obrir les portes l’any 2018 i any darrer any incrementen les varietats i l’extensió de terra per cultivar les millors verdures i hortalisses. El Centre ofereix verdures, hortalisses i ous de pagès de primera qualitat als millors preus, sense intermediaris, de l’hort a la taula. Ho fan d’una manera respectuosa amb el medi ambient i amb el territori. Amb el cultiu de les hortalisses, verdures i el maneig dels animals donen suport als plans terapèutics de diferents col·lectius i persones. Conreant la paciència, l’esperança, l’alegria de viure, la tolerància a la frustració i convertint-los en excel·lents productes km 0.

Informació

Preu:
Lloc: Av. del Jovell 18, Borda Jovell Sispony AD400 La Massana, Sispony, Andorra, Andorra (AD400)

Info contacte

Empresa: Centre Terapèutic Adrimar
Web: www.adrimarcentre.com
Email: info@adrimarcentre.com
Telèfon: +376 610 426

Vital

Descripció: Andorra, com a part del Pirineu, té una identitat i un patrimoni propis. Amb la voluntat de mantenir l’una i l’altre, neix el projecte Vital. La seva primera actuació consisteix a aprofitar els vellons de les ovelles quan són xollades cada primavera. Amb aquesta fibra natural, tradicionalment, la població de la muntanya s’ha vestit per protegir-se del fred i n’ha fet matèria indispensable per a un bon jaç. Ara Vital crea, amb la mateixa fibra natural, el coixí de pastor. Aquest coixí, amb dissenys diferents però sempre sobris, està ins- pirat en la cultura ramadera del nostre territori, com també de tot el Pirineu. Gràcies a la llana de les nostres ovelles i al llegat dels nostres avantpassats, Vital porta un trosset de càlida tradició a les llars d’avui.

Informació

Preu:
Lloc: Sant Julià de Lòria, Sant Julià de Lòria, Andorra, Andorra (AD600)

Info contacte

Empresa: Vital
Web: https://vital.ad/ca/
Email: albert.goma@vital.ad
Telèfon: +376 341 189

Capricho de Luna

Descripció: Els sabons Capricho de Luna estan elaborats de forma artesana amb oli d’oliva verge i altres productes totalment naturals de primeríssima qualitat obtinguts de forma ecològica. El procés de producció mitjançant la saponificació en fred, a banda de recuperar una tècnica ancestral des d’una òptica moderna i exquisida, garanteix la preservació de les propietats dels seus valuosos ingredients. Us oferim els beneficis dels millors productes d’Andorra i del món combinant-los en el millor entorn possible: les muntanyes andorranes, on trobem la inspiració per a l’àmplia gamma de sabons oferts i les condicions ideals per al seu assecatge. El resultat són sabons que garanteixen el benestar i la salut de la nostra delicada pell i la protecció del medi ambient des de l’elaboració fins a l’envasat.

Informació

Preu:
Lloc: Urb. Colomer Parc Sispony AD400 La Massana, Sispony, Andorra, Andorra (AD400)

Info contacte

Empresa: Capricho de Luna
Web: www.uncaprichodeluna.com
Email: uncaprichodeluna@gmail.com
Telèfon: +376 350 505

Pocions de lluna nova

Descripció: Les nostres muntanyes són riques en plantes remeieres. Al llarg del temps s’han utilitzat amb moltes finalitats. Pocions de lluna nova vol mantenir aquesta tradició. Hem recuperat receptes antigues i les hem adaptat per crear productes cosmètics que afavoreixen el nostre benestar. Controlem minuciosament tot el procediment d’elaboració, des de la planta fins al cosmètic. Recollim algunes plantes silvestres respectant les normes de preservació del medi i la seva conservació, i en cultivem d’altres sense abonaments químics ni pesticides. Elaborem els extractes amb mètodes artesanals –destil·lació amb alambí, oleats, tintures...– a partir dels quals fabriquem els cosmètics. Els ingredients complementaris que afegim a les fórmules i que no produïm són d’una gran qualitat. Fabriquem els cosmètics d’acord amb la normativa europea i amb l’autorització del Ministeri de Salut (Resolució 195308/2016).

Informació

Preu:
Lloc: Ctra. de la Gonarda, 27 L’Aldosa AD400 La Massana, La Massana, Andorra, Andorra (AD400)

Info contacte

Empresa: Pocions de lluna nova
Web: www.pocionsdellunanova.com
Email: info@pocionsdellunanova.com
Telèfon: +376 334 204

Mas Berenguer

Descripció: El Celler Mas Berenguer és una petita empresa familiar que perpetua la tradició agrícola centenària del Mas Berenguer, arrelada al Pui d’Olivesa des de temps remots. Durant set generacions seguides, fins a l’any 1714, el cognom Berenguer va ser al Pui d’Olivesa, i és per això que hem volgut reconèixer aquest antic nom de la masia per donar nom al nou celler, creat l’any 2011 amb vinyes joves de les varietats pinot noir i chardonnay. L’entorn majestuós, amb cims imponents i aigua cristal·lina, dona a les nostres vinyes el seu caràcter especial.

Informació

Preu:
Lloc: Ctra. de Fontaneda, el Pui d’Olivesa C/ Francesc Escudé, 2 AD600 Sant Julià de Lòria, Sant Julià de Lòria, Andorra, Andorra (AD600)

Info contacte

Empresa: Celler Mas Berenguer
Web: www.cellermasberenguer.com
Email: clr2709@hotmail.com
Telèfon: +376 338 229

Casa Auvinyà

Descripció: Casa Auvinyà és el celler situat a Sant Julià de Lòria, al sud del Principat d’Andorra, al poble d’Auvinyà, a 1.200 m d’altitud. Sota el bosc de la Rabassa creixen els nostres ceps amb un raïm de màxima qualitat, per produir els delicats i elegants vins del celler: Evolució Pinot Noir 100% i Evolució Syrah 100%, els primers vins negres d’Andorra, i el vi blanc de neu Imagine, amb les varietats viogner, pinot gris i albariño. Vam crear el celler l’any 2005 i ens sentim orgullosos que els tres vins de Casa Auvinyà hagin aconseguit grans reconeixements i distincions internacionals que n’avalen l’excel·lència. La natura s’expressa en forma de vi!

Informació

Preu:
Lloc: Ctra. de la Rabassa, s/n Auvinyà AD600 Sant Julià de Lòria, Sant Julià de Lòria, Andorra, Andorra (AD600)

Info contacte

Empresa: Celler Casa Auvinyà
Web: www.casaauvinya.ad
Email: casaauvinya@andorra.ad
Telèfon: +376 863 066

Casa Beal

Descripció: Casa Beal és el nom del celler de la família Visa-Tor que representa el renaixement de la producció de vins al Principat d’Andorra després de més d’un segle d’interrupció. El nostre celler va iniciar l’activitat el 1988. Després de moltes proves, Cim de Cel va sortir al mercat el 2006. Una de les característiques innovadores de Casa Beal és que practiquem una vitivinicultura biodinàmica. El celler de Casa Beal està dissenyat per elaborar vins blancs de la varietat gewürztraminer d’alta gamma amb la màxima qualitat i amb garantia ecològica total. Només el raïm més selecte arriba a la cinta de triatge. Premsem el raïm amb una premsa pneumàtica de poca pressió que ens permet recollir-ne només el nèctar, perquè no volem obtenir el màxim de most possible, sinó el millor.

Informació

Preu:
Lloc: Nagol AD600 Sant Julià de Lòria, Sant Julià de Lòria, Andorra, Andorra (AD600)

Info contacte

Empresa: Casa Beal
Web: www.casabeal.com
Email: info@casabeal.com
Telèfon: +376 841 799

Borda Sabaté

Descripció: El Celler Borda Sabaté és a les feixes del solà de la Muxella de Sant Julià de Lòria, a gairebé 1.200 metres d’altitud. D’ençà del 2009 elaborem vins d’altura fruit d’una agricultura ecològica i biodinàmica, amb el màxim respecte pel medi natural perquè els nostres vins siguin una fina expressió del nostre territori. Tots els vins són orgànics, gaudeixen de la certificació d’Ecocert i s’elaboren en plena finca, on Joan Albert Farré, amb la col·laboració del visionari i enòleg Alain Graillot, cerca l’excel·lència dels processos de vinificació. Els nostres vins: L’Escol és un riesling monovarietal en què afloren uns sorprenents nivells de mineralitat, frescor i acidesa; El Torb és un vi negre d’altura encisador, elaborat amb cornalin (suís), merlot i syrah, capaç de despertar passions. La Borda Sabaté, pionera de l’enoturisme al Principat, ofereix durant tot l’any diverses opcions per visitar-ne les vinyes i instal·lacions

Informació

Preu:
Lloc: Ctra. de la Muxella AD600 Sant Julià de Lòria, Sant Julià de Lòria, Andorra, Andorra (AD600)

Info contacte

Empresa: Borda Sabaté
Web: www.bordasabate.com
Email: info@bordasabate.com
Telèfon: +376 814 900